Bestuur 25 Mei

Einde seizoen, planning vervanging velden

Nieuws afbeelding

Jeugd
Komende zaterdag 27 mei zijn de laatste competitie-wedstrijden voor de jeugd, alle teams die nog gaan spelen: heel veel plezier en succes, en vergeet de zonnebrandcreme niet!

Dit is ook de laatste trainingsweek, na dit weekend zijn er geen reguliere trainingen meer want aanstaande maandag 29 mei begint de aannemer (Antea Group) direct met het afbouwen van veld 2. 

Op 3 juni is nog een selectie-training voor de D-meiden van aankomend seizoen (op veld 1). We streven er naar om 6 juni de teamindelingen voor seizoen 2017/2018 via de site te kunnen publiceren, samen met het trainingsschema voor volgend seizoen.

Er zijn dus voorlopig geen reguliere trainingen meer na komende zondag, tenzij een trainer anders aankondigt. Maar berg de hockeysticks nog niet op, want het kan zijn dat er voor de zomer wel in een andere vorm getraind wordt (bijv. kennismaking met het nieuwe team, selectietrainingen e.d.). Wanneer dit aan de orde is zal de betreffende trainer het team informeren.

Spelers die in een selectie- of opleidingsteam worden ingedeeld zullen sowieso in de nieuwe bezetting vast kennis gaan maken tijdens een aantal trainingen na de bekendmaking op 6 juni.



Veel teams doen nog mee aan toernooien, en op 10 juni is de Jongste Jeugddag. Bekijk de indeling voor de Jongste Jeugd Dag op de website.

De avond van 10 juni staat in het teken van het knallende eindfeest en de huldiging van alle kampioenen. Het feest start om 19:00 uur. Be there!

Over het inleveren van keepersmaterialen, trainingsmaterialen, sleutels, trainersjasjes etc. wordt iedereen nog nader geïnformeerd.


Senioren
Zondag 18 juni spelen zowel Dames 1 als Heren 1 hun laatste wedstrijd thuis. Kom kijken, dat wordt gezellig en de punten zijn hard nodig.
De aannemer start maandag 19 juni met het ontmantelen van veld 1. Vanaf 19 juni hebben we dus even geen plek voor hockey!


Planning aannemer (onder voorbehoud)
Maandag 29 mei: einde veld 2
Let op: de dugouts van veld 1 worden losgemaakt om de machines bij veld 2 te kunnen krijgen, voor/na de trainingen of wedstrijden moeten de dugouts even worden verplaatst, graag voorzichtig.

Maandag 19 juni: einde veld 1

Medio juli, verwachte eerste oplevering veld 2
Begin augustus, verwachte eerste oplevering veld 1


Zodra veld 2 in gebruik kan worden genomen kunnen er nieuwe activiteiten worden georganiseerd zoals vrijdagavond-zomerhockey, selectietrainingen en nieuwe-team ontmoetingen of kennismakingswedstrijdjes. De veldruimte kan dan -wanneer er gebruik van gemaakt wordt buiten de reguliere trainings- en wedstrijdtijden- zoals gebruikelijk gereserveerd worden bij het wedstrijdsecretariaat, zodat er gecoördineerd wordt wie wanneer op het veld staat en niemand voor niets komt. 



Tijdens de vervanging van de velden gelden een paar simpele, maar belangrijke regels:
  • begeef je niet op het bouwterrein
  • betreden van het veld in aanleg is ten strengste verboden
  • afzettingen zijn er niet voor niets
  • handjes af van alle bouwmaterialen
  • zorg voor, en let op elkaar

Op deze manier is het voor iedereen veilig en worden we als club niet voor extra kosten gesteld, en voorkomen we dat we een hobbelig veld gaan krijgen.
Dus we rekenen op ieders medewerking.



We hopen iedereen op 10 juni of 18 juni te zien. Tot dan!



Niet goed leesbaar: http://saxenburg.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=806