Bestuur 15 Oktober

Update 15 oktober - Corona en Saxenburg

Nieuws afbeelding

Wat betekenen de nieuwe landelijke Corona preventie maatregelen voor Saxenburg?

Jeugd
Voor kinderen tot 18 jaar (oftewel iedereen die jeugdcompetitie speelt) is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van Saxenburg toegestaan. De Jeugdcommissie is al bezig om hieraan vorm te geven!
Geen competitiewedstrijden tot in ieder geval 11 november, de ambitie van de KNHB is om de competitie wel uit te kunnen spelen, bijvoorbeeld in december en/of januari.

Senioren
Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen.
Dit betekent voor Saxenburg dat er geen hockey training mogelijk is voor iedereen uit de senioren competitie, veteranen, trimmers e.d.

Zaalhockey
Saxenburg heeft in navolging van de nieuwe maatregelen en na overleg met de zaalhockey commissie tevens besloten om de zaalhockey competitie te annuleren. 
Van de KNHB begrepen we dat we in deze beslissing niet alleen staan, hopelijk komt er een mooie midwinter competitie voor in de plaats.
 
Clubhuis en mondkapje
Naast het clubhuis zijn ook de douches en kleedkamers gesloten. Maak svp binnen het clubgebouw alleen gebruik van de toiletten als het niet anders kan, ook voor het vullen van je waterfles. Te vaak ziet men nog mensen het clubhuis in- en uit lopen wat niet de bedoeling is!
Gebruik voor de toiletten de ingang vanaf het grote terras en voor verblijf in het clubgebouw geldt ook voor Saxenburg het dringende advies een mondkapje op te doen (vanaf 13 jaar). 
Tijdens het sporten hoef je geen mondkapje op te doen. 

Evenementen
Activiteiten of evenementen in groepsverband worden tot nader order uitgesteld.

Informatie KNHB
De KNHB heeft vanzelfsprekend een uitgebreide FAQ opgesteld. Beste Saxenburgers, neem het nieuwe advies serieus, ook in de privé sfeer. Hoe eerder we weer met z'n allen voluit kunnen sporten en het clubhuis gebruiken, hoe beter!

Wij wensen iedereen veel succes de komende weken en Stay Safe en remember:
Wij zijn Saxenburg!