Commissies 1 Juni

Teamindeling Jeugd seizoen 2020/2021

Nieuws afbeelding

De teamindeling voor seizoen 2020/2021 is bekend, in de bijlagen vind je ook het trainingsschema van 8 juni t/m 3 juli. Dit trainingsschema is niet hetzelfde voor volgend seizoen, er zullen nog aanpassingen komen in tijden en trainers. Maar we vinden het belangrijk dat de teams de laatste weken van het seizoen nog in de nieuwe samenstelling kunnen trainen.

De indeling en trainingen zijn nog niet zichtbaar via de Sax app of de website omdat de leverancier van Lisa nog niet zover is. Lees de bijlagen dus zorgvuldig voor de trainingstijden.

Binnenkort ontvang je nog een mail van de Jeugdcommissie met nadere instructies, en kunnen teammanagers en -begeleiders zich aanmelden.



De uitgangspunten voor teamindeling zijn eerder gepubliceerd:
https://saxenburg.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=1036

Er is door commissies en technische staf weer heel veel energie gestoken in die teamindelingen. Het is –ondanks al die inspanningen- onvermijdelijk dat er indelingen zijn die een team/speler/coach/trainer/ouder liever anders had gezien.

Denk er dan aan dat de samenstelling van de selectie wordt gedaan door mensen met kennis en jarenlange ervaring in de hockeysport. Daarnaast wordt bij het indelen van de breedte-teams binnen de mogelijkheden en beperkingen die er zijn, zo goed mogelijk rekening gehouden met de sociale en praktische aspecten en met de vriendenverzoeken.

Om die redenen, en omdat het indelen een ingewikkelde puzzel is waarbij veranderingen vaak doorwerken naar andere spelers of andere teams, zijn aanpassingen in principe niet mogelijk.

Mailtjes m.b.t. de selectie of teamindeling worden niet in behandeling genomen.

Donderdagavond 4 juni tussen 19:30 en 21:00 uur is er een spreekuur door TCie en JCie om op individueel niveau toelichting te geven of om eventuele vragen te beantwoorden (niet om de indeling te wijzigen). Vanwege de coronamaatregelen gaat dit op afspraak via [email protected].

Belangrijk: de nummering van de breedteteams is willekeurig, de D4 is niet per se beter dan de D6.

Bij de indeling van de Jongste Jeugd teams hebben we -op basis van de feedback van afgelopen jaar- de teams meer opgeknipt zodat nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

Zondag 7 juni start de Hockeyschool, we organiseren dan ook weer de inlooptrainingen voor de E-zestallen en F-drietallen teams.

Zaterdag 20 juni voor alle DEF-teams FUN&HOCKEY. We spelen die dag trainingspartijtjes en leren elkaar tijdens de spelletjes beter kennen. DOEL...een gezellige start met het team van het seizoen 2020-2021.