Bestuur 17 November

Uitnodiging (digitale) Algemene Leden Vergadering woensdag 18 november a.s.

Nieuws afbeelding

Beste Saxenburgers,

Door de huidige anti-Corona maatregelen is het wederom niet mogelijk om de november Algemene Leden Vergadering (ALV) in ons clubhuis te organiseren. Daarom zal ook de ALV op 18 november 'op afstand' via een ZOOM-meeting plaatsvinden. We zullen om 20:00 uur van start gaan.

Wij vragen jullie om je van tevoren aan te melden via het email adres [email protected].
In de mail ontvangen wij dan graag de volgende gegevens:
  • Voornaam/achternaam
  • Lidnummer(s) en of lidnummer(s) van kind(eren)
  • E-mailadres
  • Mobiele telefoonnummer

Naast de communicatie via Zoom zal er ook een WhatsApp groep gemaakt worden met alle deelnemers om ook in het geval van uitval van de Zoom verbinding nog te kunnen communiceren. De link voor de vergadering zal naar het opgegeven mail adres opgestuurd worden.

De vergaderstukken zullen uiterlijk woensdag 11 november om 20:00 uur beschikbaar zijn via de Saxenburg website. Voor toegang tot deze stukken dien je eerst in te loggen via 'Mijn Saxenburg'. Voor ouders: gebruik de inlogcodes van je kind.

Het is mogelijk om tot zondag 15 november 20.00 uur per e-mail vragen aan het bestuur te stellen (via [email protected]) over de aangeleverde stukken en agenda punten. Deze vragen zullen met de bijbehorende antwoorden uiterlijk 17 november om 20.00 uur op de website gepubliceerd worden. Daarnaast zal het ook nog mogelijk zijn om tijdens de vergadering via de chat vragen te stellen.

Inbellen kan vanaf 19.45, de vergadering start om 20.00 uur. Een deel van de bestuursleden zal in het clubhuis aanwezig zijn (uiteraard op gepaste afstand van elkaar) en ook via een individuele videoverbinding.

Deze ALV heeft onder andere de volgende onderwerpen:

1. Opening en inleiding.

2. Goedkeuren notulen ALV juni 2020

3. Presenteren financieel jaarverslag en jaarrekening 2019-2020

4. Verslag kascommissie

5. Goedkeuring financieel jaarverslag 2019-2020 en decharge bestuur

6. Invloed van de Corona maatregelen op Saxenburg

7. WVTTK

8. Afsluiting


Wij zien jullie graag op 18 november in het digitale clubhuis!



Namens het gehele bestuur,

Robert Kroes
[email protected]