Evenement 15 Juli

Bitjes happen > eigen bitje op maat gemaakt 7 november op Saxenburg

Nieuws afbeelding * Uitgesteld naar 7 november *

SPTL komt op zaterdag 3 oktober 2020 van 10.00 tot 14.00 uur bij Saxenburg langs om clubleden de gelegenheid te bieden op maat gemaakte en originele bitjes te kunnen bestellen.

Waarom een op maat gemaakte gebitsbeschermer van SPTL Gebitsbeschermers?

goede pasvorm – voor elke kaak mogelijk – ruimte uitsparing voor wisselgebit – garantie – lange gebruiksduur – veel kleuren keus – factuur zorgverzekeraar – voorzien van naam en tel.nr.

Extra informatie:
In geval van een wissel gebit: in de beschermer is ruimte uitgespaard voor het wisselen van tanden en kiezen.
In geval van het dragen van een beugel: heeft uw kind slotjes dan wordt er ruimte uitgespaard voor het roteren van de tanden en kiezen zodat de beschermer blijft passen gedurende het beugelen.

Let op: ivm de Corona richtlijnen van het RIVM en de KNHB dient er vantevoren een afspraak gemaakt te worden! Zie de flyer (bijlage link) voor meer info.
Op de hapdag: > handen desinfecteren> melden bij administratietafel > kleur kiezen en afrekenen > afdruk nemen > beschermer thuis ontvangen.

Aanmelden: ga naar de site www.sptl.nl 
Klik op button Aanmelden hapdag.
Lukt het niet om de hapdag te bezoeken kijk dan op onze agenda voor andere verenigingen of bestel een thuispakketje op www.sptl.nl

Aktie:
Bij aanschaf van een gebitsbeschermer ontvangt u reiniging foam van Bluem gratis (twv € 9.95)

Betalen: voor het maken van de afdruk via pin of contant.
Factuur: bij de administratietafel ontvangt u een factuur, probeer deze te declareren bij uw zorgverzekeraar. De factuur is voorzien van de UPT code M61 (€ 26.24).

Bitjes klaar: uw bestelde beschermer krijgt u na ± 3 weken thuisgestuurd.

De folder van SPTL in de bijlage (link 'bijlage' hieronder)!

Bijlage