Bestuur 20 Oktober

Aankondiging ALV, woensdag 9 november 2016

Nieuws afbeelding

Beste leden van Saxenburg,


Graag nodigen wij alle leden en ouders van jeugdleden van HMHC Saxenburg uit voor het bijwonen van de volgende Algemene Leden Vergadering (ALV) op woensdag 9 november 2016.

De ALV heeft onder ander de volgende onderwerpen:

  • Goedkeuring begroting en jaarrekening
  • Vooruitblik 2016-2017
  • Verkiezing van het bestuur van HMHC Saxenburg.

Inloop is vanaf 19.30 uur, de start van de vergadering is 20.00 uur.

 

 

Verkiezing bestuur

De volgende bestuursleden stellen zich weer herkiesbaar:

  • Marcel Olijerhoek, voorzitter
  • Marcel Kathmann, penningmeester
  • Monique Vos, secretaris
  • Fleur Gase, bestuurslid hockeyzaken

Het bestuur heeft inmiddels Kevin van Egmond bereid gevonden zich voor een bestuursfunctie verkiesbaar te stellen. Hij stelt zich graag aan u voor.


Mijn naam is Kevin van Egmond, ik ben 21 jaar oud en woon in Haarlem.

De eerste teamsport die ik deed was voetbal, na 6 jaar te hebben gevoetbald, zag ik mijn broer hockeyen en was ik al snel verkocht aan de sport. Vanaf dat moment ben ik te vinden bij Saxenburg. Ik ben al 11 jaar te vinden op Saxenburg als hockeyer en speel nu in de Heren1, daarnaast ben ik sinds 4 jaar trainer/coach van verschillende teams, sinds twee jaar jeugdcoördinator en hopelijk vanaf dit seizoen bestuurslid. Naast mijn leven op Saxenburg zit ik in het laatste jaar van het CIOS sport & bewegen en werk ik bij De Klimmuur in Haarlem. Mijn grootste hobby is sporten, zoals klimmen, hockeyen, snowboarden en wakeboarden.

Mijn ambities zijn om aankomend jaar mijn diploma voor het CIOS te halen en daarna verder te leren door middel van een hbo-opleiding en om bij Saxenburg als bestuurslid aan het werk te gaan. Samen met Fleur wil ik aan de portefeuille hockeyzaken mijn steentje bijdragen met behulp van de dingen die ik heb meegekregen sinds ik op Sax rondloop. Om zo alles wat bij Sax met hockey te maken heeft, zo goed mogelijk te laten draaien voor een korte, maar zeker ook voor een lange termijn.


U kunt echter ook uzelf als bestuurslid verkiesbaar stellen. Dit kan tot aan de stemronde tijdens de ALV. We stellen het echter zeer op prijs indien men zich van te voren aanmeld. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] waarin u zich kort aan de ALV voorstelt.


De volledige agenda, begroting en jaarverslag treft u op korte termijn na inloggen op de website aan onder "documenten” .

Wij zien u graag op 9 november!

 

Marcel, Marcel, Fleur en Monique