Competitie 23 September

Bekercompetitie Heren 1 op 23 oktober - Silver Cup Heren

Nieuws afbeelding

Het is zover: de bekercompetitie komt terug!

In de begin jaren 80, toen de landelijke competities werden geïntroduceerd, werd de eerder georganiseerde bekercompetitie afgeschaft. Vanaf de velden kwam steeds vaker het geluid dat er behoefte is aan een bekercompetitie. Graag sluit de KNHB aan bij de wens van de hockeyers om weer een bekercompetitie te introduceren.

Ons vlaggenschip doet daar natuurlijk aan mee.
Op zondag 23 oktober wordt de 1e ronde gespeeld. In deze ronde spelen 80 teams uit de Derde en Vierde Klasse in 20 poules van 4 tegen elkaar. De kampioen van elke poule plaatst zich voor de 2e ronde.

De poule van Heren 1 bestaat uit Castricum, FIT en Abcoude. En omdat wij in de 4e klasse spelen, zullen de wedstrijden uit onze poule op 23 oktober plaatsvinden op HMHC Saxenburg!

Op deze dag hopen we jullie allemaal graag te zien om ons naar de overwinning te juichen!