Commissies 13 Juli

Saxenburg keepersacademie

Nieuws afbeelding

Keepers zijn helden!!

Uiteindelijk maakt de keeper het verschil tussen winst en verlies!

De keepersacademie van Saxenburg vind dat het hoog tijd is voor wat extra aandacht  voor een speciale groep spelers binnen Saxenburg, DE KEEPERS!

Want wie zijn die helden en heldinnen die in weer en wind met bevroren tenen en vingers of met het zweet onder helm als schietschijf in het doel gaan staan. Die altijd met de zwaarste tas moeten sjouwen en als laatste na de wedstrijd bij de limonade aankomen. Het zijn de helden die nooit een weekendje weg kunnen maar die met één fantastische redding ervoor kunnen zorgen dat je wedstrijd wint of kampioen wordt.

Natuurlijk: De KEEPERS!
Speciaal voor de keepers heeft Saxenburg de keepersacademie opgericht. De keepersacademie is voor keepers vanaf de frockey’s t/m de veteranen. Speciaal voor de keepersacademie heeft Saxenburg een keeperstrainer aangesteld, Wouter Mijnsbergen. Wouter heeft een lange ervaring bij een aantal andere clubs in de regio en heeft er nu veel zin in om onze keepers naar een volgend niveau te begeleiden.

De keepersacademie zou graag willen weten wie deze helden van Saxenburg zijn. Hiervoor heeft de keepersacademie een inlooptraining georganiseerd op zaterdag 27 augustus 2016. Tijdens deze training zullen wij de keepers laten zien hoe leuk het is om een keeper te zijn. 

Ben jij zo’n held of wil jij z’n held worden geef je dan op door een mail te sturen naar [email protected]

Voor nu een hele goede vakantie en laten we er een heel mooi nieuw seizoen van maken!

De keepersacademie