Evenement 20 Mei

Saxenburg Mosquito BC Juniorenkamp 2015

Nieuws afbeelding

Beste jongens en meisjes van de B- en C teams,

Onlangs ontvingen jullie de uitnodiging voor het eerste Saxenburg Mosquito BC Juniorenkamp 2015 dat plaatsvindt op het terrein van Saxenburg in het weekend van 20 en 21 juni.

Alle B- en C teams kunnen deelnemen aan dit eerste unieke SAX mixkamp waarbij wij met z’n allen gaan eten, sporten, spelen en ontspannen. 

Met een geweldig leuk programma vol sport en amusement sluiten wij samen het seizoen af en gaan wij met z'n allen voor een niet te vergeten topweekend. Dus zorg dat jij er ook bij bent!

Voor het eten en drinken wordt gezorgd. Slapen gebeurt in jullie eigen tent tenzij je niet op het kamp kunt blijven slapen. Dan kun je natuurlijk gewoon thuis gaan slapen. Geef het op jouw aanmeldingsformulier aan als jij thuis gaat slapen.
 
Aanmelden doe je door het aan jullie uitgedeelde en verstuurde aanmeldingsformulier ingevuld in te leveren bij jouw coach. Wacht hiermee niet langer zodat de organisatie op tijd rekening kan houden met het juiste aantal deelnemers.


Je kunt de kosten voor het kamp betalen door € 60,- over te maken op het rekeningnummer van Saxenburg:
Het bankrekeningnummer is ABNA 0581 6199 35 t.n.v. HMHC Saxenburg 
Belangrijk: vermeld bij jouw betaling:  code 1001 / jouw naam / jouw team / BCjuniorenkamp 2015
N.B.:  Jouw betaling moet uiterlijk op 31 mei 2015 binnen zijn.

Bij erg slecht weer kan het kamp niet door gaan. Indien het kamp wordt afgeblazen zullen de dan reeds gemaakte kosten worden verrekend en het restant zal worden teruggestort. Wij doen ons uiterste best om deze kosten tot een minimum te beperken.

De Organisatie van het Saxenburg Mosquito BC Juniorenkamp 2015 heet jullie van harte welkom op het kamp !

Bijlage