Activiteiten 28 Augustus

Deelname aan Commissie Servicedesk

Nieuws afbeelding

Nu er op de zaterdagochtend meer wedstrijden gespeeld gaan worden heeft de komst van een Servicedesk prioriteit gekregen. Saxenburg gaat daarom vanaf dit seizoen starten met een Servicedesk. De Servicedesk is wekelijks op zaterdag geopend tussen 8.45 en 13.00 uur in het clubhuis en heeft diverse, voornamelijk ondersteunende, taken.

De Commissie Servicedesk heeft daarbij mensen nodig die 1x per 6 weken op zaterdagochtend beschikbaar willen zijn om samen met nog iemand de Servicedesk te bemensen.

Wenselijke activiteiten door de Servicedesk :

·      de Servicedesk ontvangt, informeert de gasten, met name coaches en teamouders van de bezoekende clubs en ook de mensen van Saxenburg.

·      de Servicedesk beheert de informatiemap en verstrekt allerhande informatie.

·      de Servicedesk ondersteunt bij het tijdig laten beginnen van de wedstrijden en klaarzetten van limonade voor de teams na de wedstrijden.

·      Support Digitaal  Wedstrijd Formulier / wedstrijdtafelfunctie.

·      Diverse artikelen verstrekken via de servicedesk ( bitjes, fluitjes.)

Wilt u het gezicht van Saxenburg naar buiten zijn en bijdragen aan de goede sfeer bij Saxenburg ?

Vindt u het leuk om mensen te ontvangen, te informeren en door te verwijzen en vindt u het leuk om het aanspreekpunt zijn ? Uitgangspunt is om de sfeer bij Saxenburg aangenaam te maken en te houden.

Als u op deze manier wilt bijdragen, leert u de mensen van Saxenburg en de gasten ook beter kennen en raakt u op een leuke manier betrokken.

Bent u enthousiast en/of heeft u nog vragen neem dan contact op met:

Pauline van de Nes

Commissie Servicedesk

Via email:  [email protected]