Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Laatste nieuws
Jongste jeugddag; 6 juni 2015 (ipv 13 juni 2015)!!!!

Zaterdag 6 juni vindt de Jongste jeugddag 2015 plaats. Dit is de afsluiting van de competitie voor alle jongste jeugd teams (F, E en D8). De Jongste Jeugddag is in toernooivorm, de Bond deelt in wie waar speelt. Zodra dit bekend is, publiceren we dit op de website. [ ..lees meer ]
Pinnen ja graag!

Graag brengt de barcommissie nog even onder de aandacht dat er tegenwoordig ook gepind kan worden, dit heeft met nadruk de voorkeur.
Bij voorbaat dank namens de barcommissie!

[ ..lees meer ]
Bardiensten op Sax

Omdat op sommige zaterdagen de bardienst bezetting door ouders achter de bar nog niet helemaal goed verloopt hierbij o.a. de aanvangstijden op een rijtje:
Indien u bardienst heeft dienen er 2 ouders per team op tijd aanwezig te zijn. [ ..lees meer ]
Euro Hockey League op Bloemendaal

Bericht van Hockeyclub Bloemendaal:

Welkom op de EHL op Bloemendaal
Van 1 tot en met 6 april vindt de Euro Hockey League plaats op Bloemendaal. Het wordt een toernooi met tophockey en veel gezelligheid.
  [ ..lees meer ]
Wegwerkzaamheden!

De Schipholtunnel in de A4 gaat komend weekeinde in de richting Den Haag dicht. Rijkswaterstaat werkt drie weekeinden aan het vernieuwen van het asfalt en de detectielussen in het wegdek.
De werkzaamheden zijn afgelopen weekeinde begonnen met de afsluiting van de hoofdtunnelbuis vanuit de richting Den Haag naar Amsterdam. [ ..lees meer ]
Verbouwing AMHC Alkmaar

Op dit moment is de verbouwing van het clubhuis van AMHC Alkmaar nog in volle gang.  Zij hopen dat in de loop van volgende week de kleedkamers weer beschikbaar zijn. Dat betekent voor nu dat er maar 1 kleedkamer en 1 toilet beschikbaar is.
Maar.....de bar is gewoon open!!

[ ..lees meer ]
ABN AMRO actie EiHL (update)

Van 1 t/m 6 april 2015 is het weer zo ver; de Euro Hockey League.
Dit jaar zal de EHL georganiseerd worden in Bloemendaal.
Al sinds 2007 is de ABN AMRO sponsor van de EHL. 
Om de EHL onder de aandacht te brengen gaat ABN AMRO dit jaar een actie verbinden aan de EHL.  [ ..lees meer ]
Toernooien

Met nog zo’n 10 wedstrijden te gaan in dit seizoen, breekt de periode aan om samen met je team te gaan kijken of er ergens een leuk toernooi is. Voor de jongste jeugd (F-E-D8) is er in ieder geval de Jongste Jeugd Dag  op 6 juni . De kosten hiervoor worden betaald door Saxenburg en wij gaan er  vanuit dat alle teams hier aan meedoen. [ ..lees meer ]
Inloopspreekuur SanTwee

Tom Metselaar, fysio- en sporttherapeut van SanTwee fysiotherapie is iedere donderdag van 17.30 tot 18.30 in de EHBO kamer op het clubhuis aanwezig voor een gratis inloopspreekuur.
Tijdens dit inloopspreekuur zal Tom jouw klachten met je bespreken een eerste diagnose te stellen. [ ..lees meer ]

Sponsors