Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Laatste nieuws
Inloopspreekuur maandag 3 november

Er is weer spreekuur op maandag 3 november, van half acht tot acht uur. Vragen, opmerkingen of suggesties zijn van harte welkom. Een afspraak maken kan natuurlijk ook altijd.
[ ..lees meer ]
Halloweenparty zaterdag 1 november a.s.

Zaterdag 1 november gaat het gebeuren! Voor de C en D jeugd wordt er een Halloweenparty georganiseerd........ film, muziek en gezelligheid in de sfeer van Halloween. De party begint om 20.00 uur en om 22.30 uur mogen alle griezels weer opgehaald worden.
[ ..lees meer ]
ALV 10 november 2014

Beste leden van Saxenburg,
Graag nodigen wij alle leden en ouders van jeugdleden van HMHC Saxenburg uit voor het bijwonen van de volgende Algemene Leden Vergadering (ALV) op maandag 10 november.
De ALV heeft onder ander de volgende onderwerpen: [ ..lees meer ]
Heren 1 bedankt hun sponsoren!

Na de wedstrijd van afgelopen zondag was het tijd voor de Heren 1 om hun sponsoren Santwee fysiotherapie, Smink meesterschilders en Menkind te bedanken voor hun vertrouwen, inzet en ondersteuning.
[ ..lees meer ]
Contributie / incasso

Rond 1 december zullen wij de eerste incasso van de contributie doen. 
Als u aangegeven hebt in drie termijnen te willen betalen dan is de tweede incasso gepland op 1 februari 2015 en de derde incasso zal rond 1 april 2015 plaatsvinden. [ ..lees meer ]
De JUMBO hockeyplaatjes actie

Bijna is het zover ...
Het verzamelen van je eigen hockeyplaatje en die van je teamleden en alle andere teams van HMHC Saxenburg!
De JUMBO hockeyplaatjes actie start op maandag 3 november en eindigt op zondag 14 december 2014. [ ..lees meer ]
WFHC Hoorn is verhuisd!!

Het tijdelijke adres is Westfriese Parkweg 5, Hoorn (TIP Gebruikt u een navigatiesysteem, stel hem dan in op Bobeldijkerweg (nr hoeft niet. Sommige navigatiesystemen kennen ons adres namelijk nog niet.)
Ons parkeerterrein is namelijk nog niet klaar en we parkeren bij De IJsbaan de Westfries. [ ..lees meer ]
LISATeam

Vanaf vandaag hoef je niet meer twee keer in te loggen om in LISATeam te komen. In de linker boven hoek van onze website staat nu een knop, waarmee je meteen kunt inloggen. Daaronder vindt een knop voor het digitaal wedstrijd formulier. De meeste functies zijn ook op de Saxenburg App beschikbaar. [ ..lees meer ]
Inloopspreekuur SanTwee

Tom Metselaar, fysio- en sporttherapeut van SanTwee fysiotherapie is vanaf 4 september weer iedere donderdag van 17.30 tot 18.30 in de EHBO kamer op het clubhuis aanwezig voor een gratis inloopspreekuur.
Tijdens dit inloopspreekuur zal Tom jouw klachten met je bespreken een eerste diagnose te stellen. [ ..lees meer ]

Sponsors